Connect with us

Érdekességek

Csak a Packers és a Buccaneers nem igazolt külsőst a piacról

Lassan lecseng az idei szabadügynökpiac, a legjobb játékosok többsége már aláírt régi/új csapatához. Tegnap estig 32 franchise-ból 29 igazolt legalább egy külsőst, azaz olyan játékost, aki 2020-ban nem volt a csapat tagja, A három renitens a Rams, a Packers és a Buccaneers volt, de mivel előbbi leigazolta DeSean Jacksont (ráadásul Stafford személyében érkezett külsős már, csak épp trade formájában), így már csak a tavalyi NFC-döntő két résztvevője maradt a listán.

Nem mintha a Bucs ne lett volna aktív: a címvédő franchise taget tett az elkapó Chris Godwinra, illetve újraigazolta a tight end Rob Gronkowskit, a linebacker Lavonte Davidet, a rúgó Ryan Succopot és a pass rusher Shaq Barrettet. Ilyen mennyiségű és minőségi igazolást talán egyetlen másik csapat sem tud felmutatni, ráadásul a hírek szerint a Bucs vissza szeretné hozni az elkapó Antonio Brownt, a futó Leonard Fournette-et és a DT Ndamokung Suh-t is. Végtére is, ami jó volt, azon minek változtatni.

A Packersnél már nem lehetnek ennyire elégedettek. A csapat mindössze a futó Aaron Jones újraigazolását tudja felmutatni (ami a tavaly második körben draftolt AJ Dillon miatt minimum érdekes döntés). Más rajta kívül nem érkezett/maradt, ellenben az RT Rick Wagner vagy a ligaelit center Corey Linsley távázott a támadófalból.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!