Connect with us

Prémium cikkek

Csak Wilsonnal van értelme – Seahawks FA-kitekintő

Az utóbbi hetekben a fő téma Seahawksszal kapcsolatban nem az, hogyan juthatna Super Bowlba a csapat, hanem hogy Russell Wilson egyáltalán Seattle-ben lesz-e a szezon kezdetén. Amennyiben nem, úgy fölösleges bárminemű offseason tevékenység, mehet mindenki nyaralni (a szurkolók részegedni), így mi optimistán állunk a dologhoz és megpróbálunk felvázolni egy forgatókönyvet, amellyel elérhetőbb közelségbe kerülne a bajnoki cím.

A Seahawks egész vállalhatóan áll pénzügyileg: Carlos Dunlap kivágása után 18,6 millió dollárral van a fizetési plafon alatt (pontosabban 16 millióval, ugyanis mindössze 47 játékosnak van élő szerződése, így minimum 2-2,5 milliót el kell majd költeni roster végi játékosokra). Ez természetesen nem sok mindenre elég, de egy könnyű és egy kevésbé egyértelmű kivágással, egy átalakítással és négy kulcsemberrel való hosszabbítás után máris nagyon jól néz ki a helyzet.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!