Connect with us

Hír

Curtis Samuel Washingtonban folytatja!

A Washington Football Team csapott le a piac egyik legjobb elkapójára, a Pantherstől távozó Curtis Samuelre. A nyáron 25 éves játékos három évre $34,5 millióért írt alá a fővárosba – írja Adam Schefter. Samuel így összeáll egyetemi csapattársával, Terry McLaurinnal elkapófronton, 2015-ben és ’16-ban együtt játszottak az Ohio State-en.

Samuel tavaly kapott először nagyobb szerepet Carolinában. Előtte sérülések is hátráltatták, hiszen első két évében csak 22 meccsen tudott pályára lépni, tavaly viszont 77 elkapásból 851 yardot és 3 TD-t szerzett, illetve futásoknál is használták, 41 labdacipelésből 200 yardot és 2 TD-t ért el, azaz átlépte az 1000 scrimmage yardos határt. Sokoldalú játékosról van szó, ha a Washington jól be tudja építeni a támadósorába, akkor nagyon veszélyes tud majd lenni.

Nagy szüksége is volt egy második számú fegyverre a Washingtonnak, hiszen McLaurin mellett eddig nem volt senki megbízható, akinek dobálni lehetett. Az elkapók közt legalábbis biztosan, hiszen legfeljebb a tight end Logan Thomas és az újonc futó Antonio Gibson bizonyult veszélyes játékosnak ebben az offense-ben.

A Football Team elég tetszetős pár napon van túl, hiszen három nagy igazolást is megejtett: a támadóoldalra Ryan Fitzpatrick és Curtis Samuel, a védőkhöz a cornerback William Jackson érkezett. A PFF WAR indexe alapján ezzel a három lépéssel meg is előzték a Patriotsot, mint a legtöbbet fejlődő csapat a holtszezon eddigi részében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!