Connect with us

Érdekességek

Dalton leigazolásával romlottak a Bears Super Bowl esélyei

A Chicago Bears kezdő irányítót szerzett magának tegnap, azonban ez nemhogy növelte volna az esélyeiket a Super Bowlra, egyesen rontotta azokat. A William Hill amerikai irodájának oddsai alapján ugyanis Dalton érkezésével csökkentek a Bears esélyei a Super Bowl megnyerésére, egész konkrétan 40-szeres helyett már 50-szeres pénzt fizetnek, ha esetleg mégis összejönne a dolog.

Persze nem arról van szó, hogy ettől önmagában rosszabb lenne a Bears, de eddig úgy kalkuláltak a fogadóirodák, hogy a Bears szerez magának valami kompetensebb irányítót, akár Russell Wilsont egy csere keretében, akár a draftról, akár valahogy máshogy valaki mást. Most viszont kiderült, hogy minden valószínűség szerint Dalton áll majd a center mögött Chicagóban, így biztosabban lehet jósolni a 2021-es szezonra.

Abból a szempontból is érdekes egyébként a Bears igazolása, hogy tavaly is megszerezhették volna Daltont nagyjából $3 millióért, de akkor inkább a drágább Folest választották, akiért ráadásul draft picket is fel kellett adni. Most mindketten ott lesznek majd a keretben, vélhetően Daltonnal a kezdőben.

A Bears egyébként nagyon agresszív ajánlato(ka)t tett állítólag a Seahawksnak Russell Wilsonért cserébe, de a seattle-iek visszadobták azokat, mondván jelenleg nem akarják elcserélni az irányítót.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!