Connect with us

Hír

A Bears elküldi a ligaelit cornerét

A fizetési sapka áldozata lesz Kyle Fuller, írja Ian Rapoport. A klasszis corner idén lépett szerződése utolsó évébe, 20 millió dollárt foglal el a fizetési plafonból, az elküldésével 11 millió dollárt szabadít fel a Bears. A csapat megpróbálta rávenni egy komoly fizetéscsökkentésre, de a játékos ebbe érthető módon nem ment bele.

A még mindig csak 29 éves Fuller 2014-ben 1/14-es volt, a Bears választotta ki. Eddigi karrierje során kétszer lett Pro Bowler, egyszer első csapatos All-Pro. A legjobb szezonja 2018-ban volt, amikor hét INT-t és 13 leütött passzt jegyzett és 69,2-es passer ratinget engedett az ellenfelek irányítóinak.

Tavaly sem volt rossz szezonja: bár egy INT mellett négy TD-t is engedett, a felé szálló labdák mindössze 56,3 százalékából lett elkapás, volt hat leütött passza és a 87,1-es engedett passer rating is átlagon felüli teljesítmény. Vitán felül a piac legjobb elérhető cornere lesz, a 10-12 milliós szerződés a minimum, amit kaphat. A hírek szerint a Broncos komolyan fog érdeklődni iránta.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!