Connect with us

Hír

Elit fizetést kapott Kolton Miller

A Raiders megegyezett a left tackle Kolton Millerrel a folytatásról: a támadófalember egy 3 éves, 54 millió dolláros szerződéshosszabbítást kapott, amiből 42 millió dollár garantált, írja Jeremy Fowler. Miller az új pénz alapján az ötödik legjobban kereső LT lett a ligában, csak Laremy Tunsil, Ronnie Stanley, David Bakhtiari és Trent Williams keres nála többet. Emellett ő lett az első játékos a 2018-as draft classból, aki új szerződést kapott.

Miller 2018-ban 1/15-ös volt és botrányosan kezdett: 55 nyomást és 13 sacket engedett újoncként. A második szezonjában már jobban ment neki a játék, 6 sack és 31 nyomás került a neve mellé a szezon végére, míg tavaly már bőven átlag feletti szintet hozott: 2 sacket és 23 nyomást engedett.

A PFF szerint a 15. legjobb passzblokkoló tackle volt, míg összességben a 34., a top 5-ös fizetés talán túlzás. A megállapodást ugyanakkor árnyalja, hogy a hosszabbítás mellett az 5. éves opcióját is lehívta a Raiders, ami 10,88 millió dollár. Praktikusan tehát négy évre 64 millió dollárért hosszabbított, ami még mindig elég sok, de már a védhetőbb kategória.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!