Connect with us

Draft

Emergency Mock Draft 🚨

A Dolphins, a 49ers és az Eagles tegnap alaposan felforgatta a draftot, úgyhogy gondoltam gyorsan összerakok egy sürgősségi mockot. Nem csak a cserék, hanem a szabadügynökpiac is felforgatta a dolgokat, átalakította a hiányposztokat, így a Chester-Patrik féle podcast után itt az ideje írásban is összerakni egy jóslatot a játékosbörzére, már a piaci tevékenységek és az új cserék figyelembe vételével.

1/1 Jacksonville Jaguars
Trevor Lawrence
QB, Clemson

Az első pickben természetesen nincs változás, a Jaguars Trevor Lawrence-t fogja vinni, ez nem kérdés.

1/2 New York Jets
Zach Wilson
QB, BYU

Az is egyre biztosabb, hogy a Jets Zach Wilsont fogja választani, így könnyen lehet, hogy kicsit unalmas lesz az első 20 perce a draftnak. Ha valaki jó oddsokat adna, akkor nagyobb összeggel is mernék rá fogadni egyébként, szerintem ezt is beírhatjuk az április végi mockjainkba.

1/3 San Francisco 49ers (via Miami Dolphins)
Trey Lance
QB, North Dakota State

És akkor jelen pillanatban itt kezdődik a draft. A 49ers nagyon agresszíven feljött a Dolphins helyére, már tudva, hogy Lawrence-re és Wilsonra sincs esélyük. Ez azt jelenti, hogy nagyon szeretik a Fields-Lance-Jones trió egyikét. A hírek szerint az NFL-ben egyébként Fieldsért valamiért nincsenek oda, így azt gondolom, hogy nem ő lesz Shanahan kiválasztottja, hanem a hihetetlen potenciállal rendelkező Trey Lance (kedden érkezik róla az ismertetőnk egyébként). Shanahan akkor volt a legsikeresebb, amikor elit irányítója volt (Matt Ryan), vagy ha egy nagyon mobilis QB-ja (RG3) – Lance nyilván az utóbbit képviseli. És mivel Lance nem feltétlen első napos kezdő, így még egy évre maradhat JimmyG, ami a mock későbbi alakulására is hatással lesz.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!