Connect with us

Prémium cikkek

Ez a Bucs módi – Bills FA-értékelő

A Tampa Bay Buccaneers egyben tartotta sikeres csapatát, és ezt sikerült elérni Buffalóban is. Ám amíg a tampaiak bajnokok lettek, addig a Billsnél csak az AFC döntő jött össze – az egyik adja magát, a másiknál inkább fejlődést várnánk. És az nem történt meg.

Déjá vúm van. Tavaly a Packers FA-cikkeinél adtam a szinten tartás címet, hiszen kvázi ugyanazzal a rosterrel vágtak neki a 2020-as idénynek, mint amelyik 2019-ben NFC döntőig menetelt. A történelem ismeretében tudjuk, hogy ez szó szerint sikerült, hiszen ismét összejött a konferenciadöntő, és ismét vesztesen hagyták el a pályát Rodgersék. Persze ez abban a Buffalóban, amely cirka 20 évet várt két rájátszás meccs között, lehet nem okoz csalódást, de vártam volna valami előrelépést, és az egyelőre nem történt meg.

Hozzátéve, hogy ez nem egyszerű egy pandémia sújtotta offseasonben, ahol gyökeresen áthúzták a csapat pénzügyi terveit, emiatt az erősítés rettentő nehéz lett, így inkább a keret egyben tartását tűzte ki célul Brandon Beane. Nem feltétlen baj ez, de nagyon ritka, hogy egy csapat változás nélkül jobb mérleget érne el – inkább rosszabbat szokott. Buffalóban ez valós veszély érzésem szerint, de előtte nézzük meg, hogy miként is alakult, illetve nem alakult a roster.

Hogyan lett lóvé?

Nem volt tragikus a Bills helyzete a kisebbre szabott salary cap ellenére, de muszáj volt belenyúlni a játékosok szerződésébe a nagyobb költekezés érdekében.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!