Connect with us

Hír

Ez a helyzet most Kenny Golladay-jel, a piac legjobb játékosával

Jelen pillanatban Kenny Golladay, a Lionstől távozó elkapó a legjobb elérhető szabadügynök a piacon. Az már kvázi biztosnak tekinthető, hogy nem fog az eredetileg jósolt évi $20 milliós fizetés környékén keresni, és könnyen lehet, hogy ennél jóval kevesebbért kell majd aláírnia.

Golladay állítólag $18,5 milliós fizetést szeretne, ellenben jelenleg $11-12 millió környékén vannak az ajánlatai. És hogy kik érdeklődnek iránta? Nos, a Bearsnél már volt szerdán egy találkozón, a chicagóiak szeretnék Allen Robinson mellé leigazolni, hogy a legjobb WR duóval rendelkezzenek a ligában. Tegnap a Giantsnél volt viziten és ez még ma is tartani fog, tehát a New York-iak is komoly vevőknek számítanak, kell is a segítség Daniel Jonesnak.

Ezen kívül a Ravenst érdemes még megemlíteni, ők is szeretnék magukhoz csábítani a receivert, ha már JuJu Smith-Schusterről lemaradtak. Sok szakértő szeretné megnézni, hogy egy igazi X elkapóval mire menne Lamar Jackson és ez a támadósor, úgy tűnik a Ravensnél is szeretnék ezt kipróbálni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!