Connect with us

Prémium cikkek

Fegyverrel a csatába – Ravens FA kitekintő

A Baltimore Ravens 2020-ban egy korrekt szezont tudhatott magáénak, de végül megint a szezon lezárása bizonyult egy olyan pontnak, ami után hiányérzete maradt az embernek. A csapat magja javarészt 2021-ben is együtt fog maradni, ugyanakkor lesznek fontos távozók, akiknek a helyére sürgős pótlás szükséges. Amire pedig tavaly nem találták a választ, arra idén égetően fontos lesz, mégpedig meg kell támogatni Lamar Jacksont célpontokkal, fel kell varrni a ráncokat a passzjátékon, különben nem lehet meg az a következő lépés, ami esetlegesen a Super Bowlba emelheti a csapatot.

Pénzügyi lehetőségek

A Hollók a közel $17 milliós büdzséjével a liga valamennyi csapatát tekintve a középmezőnyben tanyáznak, van némi mozgásterük, de be van határolva, hogy meddig tudnak elmenni. A helyzeten lehet kozmetikázni, de csak és kizárólag úgy, ha nagyobb nevű sztárok, veteránok beleegyeznek abba, hogy a szerződésüket a hosszútávú fenntarthatóság jegyében átalakítsák.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!