Connect with us

Hír

Ha már Fishert és Schwartzot elküldte, legalább Remmerst megtartja a Chiefs

Érdekes idén a tackle politikája a Chiefsnek, hiszen azok után, hogy a csapat elküldte két eredeti kezdőjét, a korábbi 1/1-es Eric Fishert és a négyszeres All-Pro Mitchell Schwartzot, most újraigazolta azt a Mike Remmerst, aki nagyon csúnyán megégett a Super Bowlon. A támadófalember egy évre $7 millióért írt alá, amiből $3,5 millió garantált – számol be Ian Rapoport.

Remmers világéletében egy gyenge közepes tackle volt NFL-szinten, ami akkor nem vészes, ha körülötte négy jó játékos van a falban, azonban ha ez nincs így, nagyon ki tudnak ütközni a gyengeségei. Kiváltképp olyan védőfalak ellen, mint például a Buccaneersé, ahol ott verték meg Remmerst, ahol nem szégyellték. Annál a teljesítménynél persze ő jobbra képes, és az sem segítette a helyzetét, hogy át kellett mennie bal oldalra a megszokott jobb helyett, de azért az egész szezont figyelembe véve sem volt jó a teljesítménye: 31 nyomást és 2 sacket engedett, a PFF értékelése alapján a 43. legjobb tackle volt a ligában.

A Chiefs az utóbbi napokban leigazolta Joe Thuney-t és Kyle Longot is a piacról guard posztra, azonban a fal széle egyelőre kifejezetten lyukasnak mondható. Remmers mellett a tavalyi harmadik körös Lucas Niang vethető még be, de neki egyelőre nincs egyetlen profi snapje sem, hiszen a koronavírus miatt opt outolt 2020-ban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!