Connect with us

Hír

Haason Reddick a Panthersbe, Kyle Long a Chiefsbe igazol

Több közepes igazolás is volt az éjszaka folyamán, ezeket szedtük most össze. 

A Panthers két pass rushert igazolt az éjszaka folyamán: Morgan Fox két évre 8,1 millió dollárért érkezett, amiből 7 millió valamilyen formában garantált, illetve Haason Reddick költözik Carolinába egy évre 8 millió dollárért, amiből 6 millió garantált, írja Ian Rapoport.

Reddick a Cardinals 1/13-asa volt 2017- ben, de nem sikerült felnőnie az elvártakhoz. Karrierje első három évében átlag alatti szintet hozott, majd tavaly nagyobb szerepet kapott az irányító siettetésében, amit 12,5 sackkel hálált meg. A kiugró év ugyanakkor nem volt elég ahhoz, hogy hosszú távú, 10+ millió dolláros szerződést kapjon, a 8 milliós fizetés teljesen korrekt. Fox draftolatlan volt 2016-ban, egész eddigi karrierjét a Ramsben töltötte. Csereszint, karrierje során 41 tackle-t és 4,5 sacket gyűjtött, rotációban elfér. A két évvel ezelőtti első körös Brian Burnsszel és a tavalyi második körös Yetur Gross-Matosszal kiegészülve korrekt pass rusher szekciója lett így a Panthersnek.


A nyugdíjból visszatérő Kyle Longot a Chiefs igazolta le egy évre maximum $5 millióért. Longot 2013-ban az első kör 20. pickjével választotta ki a Bears és egész karrierjét Chicagóban töltötte. Tavaly, 31 évesen jelentette be a visszavonulását a sok elszenvedett sérülés miatt, de egy év után visszatért, ráadásul a Chiefshez. Amennyiben egészséges és tudja hozni a korábbi formáját, Joe Thuney-val félelmetes duót alkothatnak a támadófal belsejében.


A Buccaneers megtartotta rúgóját, Ryan Succopot, aki 3 évre $12 millióért írt alá. A 34 éves, Mr. Irrelevantként, azaz a draft utolsó helyén választott játékos a Chiefsben és a Titansben játszott korábban. Talán a tavalyi volt karrierje legjobb éve, hozzájárult a Super Bowl győzelemhez. Kérdés, mennyire tudja fenntartani 90,3 százalékos mezőnygól mutatóját.


Matt Prater két évre $7 millióért igazolt a Cardinalsba. A Lions korábbi kickere a tavalyi évig a liga egyik top 5-ös rúgója volt, 50+ yardos mezőnygólok terén talán a valaha volt legjobb a posztján. A tavalyi éve ugyanakkor pocsék volt, mindössze 75 százalékos pontossággal rúgott, ami nem sokkal jobb, mint a csapat korábbi rúgójának, Zane Gonzalenek a 72,7 százalékos teljesítménye.


A Raiders erősíti/mélyíti a védőfalát, két játékossal is. Egyrészt a korábbi 1/3-as Solomon Thomas érkezik egy évre $5 millióért, másrészt a Billstől távozó Quinton Jefferson szintén egy évre $3,25 millióért. Elég mély lesz a Raiders védőfala kettejükkel, illetve Maurice Hursttel és Johnathan Harrisonnal, habár igazán minőséginek nem nevezhető. Thomasnak még egyetlen jó éve sem volt a ligában, Jeffersonnak pedig talán egy, két évvel ezelőtt.


A Ravens tight endet szerzett, méghozzá a egy trade keretében. A Jaguarstól a két évvel ezelőtti harmadik körös Josh Oliver érkezik, akiért egy 2022-es hetedik körös picket adott a Ravens azzal a feltétellel, hogy bekerül a végső 53-as keretbe idén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!