Connect with us

Minden ami NFL

Három csapat, két blockbuster csere – kik örülhetnek igazán?

A San Francisco 49ers az idei 1/12-es pickért, valamint további két első- és egy harmadik körös cetliért megszerezte Dolphins 1/3-as választási jogát, majd a Miami ugyanazzal a lendülettel az 1/12-es és egy jövő évi első körös picket felhasználva felmozgott az Eagles helyére (1/6). Rosszul senki sem járt, de nem lehet mindenki maradéktalanul elégedett.

A 49ers ugyanabban a cipőben járt, mint a Rams: egy nagyon jó, Super Bowl esélyes csapat, ami egyszer el is jutott a döntőbe, de a jobb esetben átlagos QB-teljesítménynek köszönhetően nemcsak, hogy nem nyert, de hosszú távon nem is volt realitás a bajnoki cím. Mindezek fényében nem volt meglepő, hogy a csapat aktívan érdeklődött Matt Stafford iránt, de rendre felmerült Desaun Watsonnal kapcsolatban is, sőt még Teddy Bridgewaterrel is szóba hozták Kyle Shanahanéket.

A cserét megelőző napokban is több olyan pletyka látott napvilágot, hogy a 49ers tervez valamit QB-fronton. Mivel Deshaun Watsont nem akarta elcserélni a Texans (a szexuális zaklatás ügyéről nem is beszélve), Bridgewater pedig nem igazán tekinthető előrelépésnek, így várható volt egy felmozgás a drafton. Az más kérdés, hogy egy ilyen volumenű lépésre senki sem számított.

Jó ötlet három első kört adni a class harmadik legjobb irányítójáért?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!