Connect with us

Hír

Hat csapat is érdeklődik Orlando Brown iránt

Orlando Brown pár hete cserét kért a Ravenstől, ő ugyanis a támadófal bal szélén szeretne játszani és nem a jobbon, amire Baltimore-ban Ronnie Stanley miatt nincs esélye. A Ravensnél megadták az engedélyt Brownnak és ügynökének, hogy partnert keressenek, és állítólag egy első körös picket szeretnének cserébe.

Most Brown elmondta Mike Garafolónak, hogy hat csapattal folytatnak tárgyalásokat az ellenértékről és egy új szerződésről – a tackle újonc szerződése utolsó évébe lép, így hosszabbítást is szeretne új csapatától (egyébként is csak úgy érdemes érte cserélni, ha már egyből hosszabbítanak vele).

Brown elmondta, hogy világéletében a bal oldalon játszott, ott jobb játékra is képes, kényelmesebben is érzi magát, és ez a célja a ligában. Emellett apja – aki a Ravensben volt bal oldali tackle annak idején – is azt tanácsolta neki, hogy ne elégedjen meg a jobb oldallal, szóval érzelmi töltete is van a dolognak számára.

Garafolo információi szerint minden érintett fél úgy gondolja, hogy össze fog jönni egy csere, a kérdés így leginkább az, hogy mikor és milyen ellenértékért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!