Connect with us

Hír

Hosszabbítana Lattimore-ral és Ramczykkal is a Saints

A Saintsnek (és persze minden más csapatnak) már csak egy hete van, hogy beférjen a fizetési plafon alá. Mickey Loomiséknak jelen pillanatban $59 milliónyi helyet kell még felszabadítaniuk a sapkában a ligaév kezdetéig, hogy megfeleljenek a szabályoknak.

Az utóbbi hetekben már megkezdték a munkát, hiszen átalakították Drew Brees, Demario Davis, Cameron Jordan, Will Lutz és David Onyemata szerződését is, azonban tegnap franchise taget tettek a safety Marcus Williamsre, amivel $11,2 millióval nehezítették meg a saját helyzetüket.

Most pedig azt tervezik, hogy hosszabbítanak a két 2017-es első körös játékosukkal, a cornerback Marshon Lattimore-ral és a tackle Ryan Ramcyzkkal – írja Ian Rapoport. Felmerülhet a kérdés, hogy mégis honnan lesz erre pénzük, de a helyzet az, hogy ezzel nem nehezítik, hanem könnyítik a dolgukat, már ami az idei fizetési sapkába való beférést jelenti.

Hosszabbítással ugyanis pénzt lehet felszabadítani az adott évre, amennyiben élő szerződése van a játékosnak és úgy akarják kialakítani a kontraktust, hogy ezt tartják szem előtt (magas aláírási bónusszal, amit elosztanak öt évre, illetve alacsony alapfizetéssel). Az OverTheCap számításai alapján a két játékos szerződésének meghosszabbításával összesen $15,5 milliót szabadíthat fel a Saints, amennyiben sikerül megállapodni a játékosokkal.

A fizetési plafon titkai

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!