Connect with us

Hír

Hosszabbított cornerbackjével a 49ers, csak 5 milliót kapott Cam Newton

Cam Newtonnal ma hosszabbított a New England Patriots, eddig viszont nem lehetett tudni, hogy valójában mennyit fog keresni, csak azt, hogy legfeljebb $14 milliót. Ahogy sejteni lehetett, ennél végül jóval kevesebbet, egészen pontosan $5 milliót kap meg Newton ($2 millió aláírási bónusz, $1,5 millió garantált alapfizetés és $1,5 millió meccsenkénti roster bónusz), a maradék $9 milliót Pro Bowl, All-Pro, MVP, Super Bowl MVP és hasonló ösztönzőkkel érheti csak el – számol be Mike Garafolo. Így tehát kifejezetten olcsó a Patriotsnak, még cserének is, ha úgy alakulna.


A San Francisco 49ers hosszabbított korlátozott jogú szabadügynök cornerbackjével, Emmanuel Moseley-val. Egy tenderrel is meg lehetett volna tartani, azonban adtak neki két évre maximum $10,1 milliót (a pontos számokat nem ismerjük egyelőre) – írja Adam Schefter. Moseley 2018-ban draftolatlan játékos volt, összesen 29 meccsen kezdett a 49ersben három év alatt. A San Franciscó-iak nagyon cudarul állnak CB poszton, hiszen kvázi minden értelmes játékosuknak lejár a szerződése (Richard Sherman, Jason Verrett, Akhello Witherspoon, K’Waun Williams, Dontae Johnson).


A Los Angeles Chargers kivágta kezdő guardját, Trai Turnert – számol be Ian Rapoport. A 27 éves játékos tavaly került LA-be a Panthersből Russell Okungért cserébe, azonban 2020-ban a liga egyik legrosszabb guardja volt, pedig előtte egész jó szintet képviselt, ötször volt Pro Bowler. Az elküldésével $11,5 milliót szabadított fel a csapat a fizetési sapkában. Jelenleg valahogy így néz ki a Chargers kezdő támadófala:

  • LT: Trey Pipkins
  • LG: Tyree St Louis
  • C: Scott Quessenberry
  • RG: –
  • RT: Bryan Bulaga

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!