Connect with us

Videó

Imádnivaló tavaszi futball! Összefoglaló-videó!

Összeült a stábom, hogy egy grandiózus projekt részeként az előző forduló összes kiemelt, top25-ös csapatának meccséről készítsen összefoglalót. Mivel a stáb felét egy teknős alkotja, így végül a teljes munka rám hárult, de sebaj, büszke vagyok a végeredményre. Akinek van bő két órája, átnyálazhatja, hogy mik történtek az egyetemi másodosztály pályáin a harmadik játékhéten!

Teljes meccset így most nem mondok alá, viszont már most hiányérzetem van, hogy a nem-kiemelt csapatok találkozói kimaradtak, szóval ha beüt a home-office, akkor lehet, hogy egyszer majd nem 17, hanem 30+ meccsel fogok készülni. Mindig van feljebb, de én már így is találtam magamnak 57 új kedvencet.

A 4. hét már el is indult a Thursday Night Football és a Friday Night Lights keretén belül, 4 kiemelt csapat feszült egymásnak. Az FCS érzi a piaci rést, és a teljes hétvégét kitöltik. Szombaton 23, vasárnap 6 meccs kerül lejátszásra. Aki nem tud vagy nem akar streamet vadászni, annak jövő héten újra elhozom az összefoglalót, vagy maga is rá tud keresni a youtube-on a meccsekre. A menetrend itt van leírva, de nyilván spoileres, mert két derbi ugye már lement.

Jó szórakozást mindenkinek! Mi az, hogy holtszezon?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!