Connect with us

Videó

Imádnivaló tavaszi futball! Összefoglaló-videó!

Összeült a stábom, hogy egy grandiózus projekt részeként az előző forduló összes kiemelt, top25-ös csapatának meccséről készítsen összefoglalót. Mivel a stáb felét egy teknős alkotja, így végül a teljes munka rám hárult, de sebaj, büszke vagyok a végeredményre. Akinek van bő két órája, átnyálazhatja, hogy mik történtek az egyetemi másodosztály pályáin a harmadik játékhéten!

Teljes meccset így most nem mondok alá, viszont már most hiányérzetem van, hogy a nem-kiemelt csapatok találkozói kimaradtak, szóval ha beüt a home-office, akkor lehet, hogy egyszer majd nem 17, hanem 30+ meccsel fogok készülni. Mindig van feljebb, de én már így is találtam magamnak 57 új kedvencet.

A 4. hét már el is indult a Thursday Night Football és a Friday Night Lights keretén belül, 4 kiemelt csapat feszült egymásnak. Az FCS érzi a piaci rést, és a teljes hétvégét kitöltik. Szombaton 23, vasárnap 6 meccs kerül lejátszásra. Aki nem tud vagy nem akar streamet vadászni, annak jövő héten újra elhozom az összefoglalót, vagy maga is rá tud keresni a youtube-on a meccsekre. A menetrend itt van leírva, de nyilván spoileres, mert két derbi ugye már lement.

Jó szórakozást mindenkinek! Mi az, hogy holtszezon?

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!