Connect with us

Prémium cikkek

Jobb nem lett, csak drágább – Titans FA-értékelő

A Tennessee Titans támadósora az egyik legjobb és legizgalmasabb volt az egész ligában, és amennyiben a védelem is felnőne hozzá, stabil Super Bowl-esélyes lehetne a gárda. Adott volt tehát a feladat: szinten tartani az offense-t és fejleszteni a védelmet. Előbbit nem sikerült abszolválni, míg utóbbi ugyan drágább lett, de jobb nem.

A Titans tavaly az AFC egyik legjobb csapataként 11-5-ös mérleggel jutott a rájátszásba. Mindez a támadósornak, pontosabban az elit szinten játszó Ryan Tannehillnek, a 2000+ yardot szerző Derrick Henrynek és az OC Arthur Smith-nek volt köszönhető. Tannehill és Henry természetesen továbbra is a csapat tagja, de Smith-t a Falcons kinevezte főedzőnek, miközben volt pár fontos szabadügynök a támadóoldalon.

Eközben a védelem 2020-ban bottom 10-es volt engedett pontokban, míg passz ellen a negyedik, futás ellen pedig a 14. legtöbb yardot nyelte be. Mindezt úgy, hogy az offense sokat volt a pályán, vagyis a defense még enyhített terhelés mellett is képtelen ellenállást kifejteni. Cserébe nem is volt olyan lejáró szerződésű védője a gárdának, akiért egy fél könnycseppet is el kellett volna morzsolni, így tényleg csak erősíteni lehetett az egységen. Legalábbis papíron.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!