Connect with us

Hír

Jon Feliciano, Dustin Hopkins és Mario Edwards is új szerződést kapott

A Bills újabb játékosával hosszabbított, méghozzá a guard Jon Felicianóval, aki Matt Parrino információi szerint három évre maximum $17 millióért írt alá a csapattal. Feliciano 2020-ban kihagyta az első hét mérkőzést egy sérülés miatt, visszatérte után pedig egyértelműen feljavult a Bills támadófala. Ő maga sacket nem engedett, de a 29 nevéhez fűződő nyomás nem számít kevésnek, habár pozitívumként felhozható mellette, hogy segített a center Mitch Morse-nak a helyes protekció behívásában. Feliciano és Daryl Williams újraigazolásával teljes mértékben egyben marad a Bills 2020-as támadófala.


A Bears is megtartott egy falembert, ám a chicagóiak a védőoldalon tették meg ezt Mario Edwardsszal, aki 3 évre $11,55 millióért hosszabbított – írja Ian Rapoport. A Raiders 2015-ös második körös pickje tavaly érkezett Chicagóba, sackek szempontjából (4) a legjobb évét produkálta, ráadásul a PFF-től is kiváló értékelést kapott, viszont teljesítménynövelő szerek használata miatt a szezon első két meccsén nem léphet majd pályára.


A Washington is megtart egy játékost, és hogy menjünk a sormintában, a támadók és a védők után érkezzen egy special teamer: JP Finlay információi szerint a rúgó Dustin Hopkins egy évre írt alá, ami már a hetedik szezonja lesz a fővárosban. Tavaly elég gyenge éve volt a 30 éves játékosnak, a mezőnygóljainak csak a 79 százalékát értékesítette, az extra pontjainak pedig a 94 százalékát.


Az is biztossá vált, hogy a linebacker Anthony Barr marad Minnesotában, ugyanis belement egy fizetéscsökkentésbe, amiért cserébe jövőre szabadügynökké válik – írja Jeremy Fowler. Azt egyelőre nem tudni pontosan, hogy a $12,3 milliós fizetését mennyire csökkentették le, így azt sem, hogy a Vikings mennyivel került beljebb a fizetési sapkát tekintve (eddig közel $10 millióval gazdálkodhattak).  A 29 éves linebacker tavaly szinte az egész évet kihagyta, ugyanis a második héten elszakadt a mellizma.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ahanem
ahanem
2021-03-15 06:23

na igen ha valami hülyeséget csinálnak a GM-ek akkor oda gyűlnek az emberek, de ha rendben végzik a dolgukat, az a kutyát sem érdekli

Everlast77
Everlast77
Reply to  ahanem
2021-03-15 11:02

Ez igaz, de próbálj már meg hülye poénokat bedobni ezkhez a hírekhez :)

ahanem
ahanem
Reply to  Everlast77
2021-03-15 13:37

naigen úgy jóval egyszerűbb, ha a Texans adja alánk a lovat

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x