Connect with us

Hír

Karácsonykor két találkozót rendezhet az NFL, hétfőre tolhatnak egy Wild Card meccset

A 2020-as szezon karácsonyi meccse elég emlékezetesre sikeredett, hiszen Alvin Kamara rekordot jelentő 6 TD-t futott a Vikings ellen. Ez nyilván elég jó nézettséget és ratingeket eredményezett, így Peter King információi szerint az NFL azon gondolkozik, hogy hozzácsap még egy meccset a karácsonyi felhozatalhoz.

Emellett Peter King arról is beszámolt, hogy az NFL fontolgatja az egyik Wild Card meccs átrakását hétfőre. A rájátszás kibővítésekor 3-3 szombati és vasárnap Wild Card mérkőzést találtak ki, azonban a jövőben lehet, hogy bevezetik a 2-3-1-es elosztást. Tavaly az egyetemi döntő miatt nem lehetett így a menetrend, idén azonban a 17 meccses alapszakasz miatt egy héttel később lesz majd a Wild Card kör, így ez nem fog bezavarni.

A hétfői meccs nyertese legközelebb vasárnap játszana majd, és az adott konferencia másik két Wild Card meccsét is vasárnap rendeznék, hogy ne legyen nagy a pihenési különbség a divisional körben a két továbbjutó közt (egy nap így is szokott lenni szombat-vasárnap miatt).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!