Connect with us

Hír

Kevin King visszatér a Packersbe, Mike Davis a Falconsba igazolt

Jeremy Fowler információi szerint a cornerback Kevin Kinget újraigazolt a Packers egy évre $6 millióért. Mikor legutoljára láttuk játszani, akkor a konferenciadöntőben a Buccaneers ellen nagyon csúnyán megégett, 66 yardot és 2 TD-t engedett egy elég csúnya 140,5-ös passer ratingért a PFF adatai alapján.

Ennél egy fokkal jobb volt a szezonja összességében, de a 115-ös engedett passer ratinget sem teszi ki az ablakba, és egyetlen interception sem fűződött a neve mellé, ellenben hat büntetés igen. Jelen állás szerint ő a második számú szélső CB a Packersben Jaire Alexander mellett, ugyanis a csapat nem szerzett senkit a piacon. A drafton még lehet erősíteni, de ettől függetlenül ez a $6 millió Kingnek eléggé meglepő az idei piacot vizsgálva.


A Falcons közben két játékossal is erősített a reggel folyamán: egyrészt a korábbi első körös bust Barkevious Mingo, másrészt a tavaly Christian McCaffrey-t kiválóan helyettesítő Mike Davis érkezik a csapathoz.

Davis két évre $5,5 millióért írt alá Ian Rapoport információi szerint. A running back tavaly 1015 scrimmage yardot és 8 TD-t szerzett a Panthers színeiben, 2021-ben pedig a csoportriválisnál próbálhat szerencsét. Nem lehetetlen feladat a kezdőbe verekednie magát, hiszen jelenleg csak Ito Smith van rosteren futó poszton – persze a drafton érkezhet még erősítés.

Mingo egy rotációs védőjátékos (pedig 1/6-os választott volt 2013-ban), de a speciális egységben nagyon hasznos.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!