Connect with us

Hír

Kivágta veterán cornerbackjét a Bears

Lassacskán beindulnak a kivágások az NFL-ben, hogy a csapatok beférjenek a fizetési plafon alá, illetve hogy minél több pénzük legyen új, reményeik szerint hasznosabb játékosokat igazolni. A Bears most megvált veterán nickel cornerbackjétől, Buster Skrine-től – írja Adam Schefter.

Skrine két éve írt alá a Bearshez három évre $16,5 millióért, tavaly a snapek 52 százalékán pályán volt a védelemben úgy, hogy egy hónapot agyrázkódás miatt ki is hagyott. Nem játszott valami jól, a felé dobott labdák 78,5 százalékából elkapás lett, 560 yardot és 4 TD-t engedett 0 interception mellett, ami egy 123,1-es ratinget eredményezett.

A 32 éves játékos helyére akkor Duke Shelley állt be, a 2019-es hatodik körös pick, akivel állítólag meg voltak elégedve a csapatnál (ő sem játszott jobban, 111,4-es ratinget engedett), pénzszűke miatt pedig inkább máshol költik el az így felszabadított összeget. Ez az összeg egészen pontosan $2.737.500, amivel a Bears az OTC kalkulációi alapján éppen befér a sapka alá, szűk 250 ezer dollárral.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!