Connect with us

Hír

Lavonte David marad a Bucsban

Mozgalmas délutánja volt tegnap a Buccaneersnek: a csapat franchise taget az elkapó Chris Godwinre és hosszabbított az elit linebacker Lavonte Daviddel. Ian Rapoport információi szerint a védő két évre 25 millió dollárért írt alá, amiből 20 millió dollár garantált, ráadásul a szerződés három automatikusan megsemmisülő évet tartalmaz, így a linebacker mindössze 3,5 millió dollárt foglal el a 2021-es capből.

David a Bucs helyi legendája: 2012-ben került a csapathoz a draft második körében, háromszor lett Pro Bowler, eddigi karrierje során 1033 tackle-t, 24 sacket és ugyanennyi fumble-t, egy safetyt, 52 leütött passzt, 12 INT-t és három TD-t szerzett az NFL adatai alapján. Nagy szerepe volt a tavalyi bajnoki menetelésben is, mely során nyolc nyomásgyakorlást, 1,5 sacket, három fumble-t 113 tackle-t, hat leütött passzt, három kiharcolt és két összeszedett fumble-t jegyzett.

A piacon még a 31 éves kora ellenére is könnyedén kaphatott volna évi 14-15 millió dolláros szerződést, vagyis kedvezményesen írt alá a Bucshoz. A 12,5 milliós átlaga a 10. legmagasabb, jelentősen lemaradva Bobby Wagner vagy CJ Mosley 17-18 milliós bérétől.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!