Connect with us

Prémium cikkek

Lehet ez még jobb is – Dolphins FA kitekintő

A Dolphins tavaly meglepte a ligát, mert egy újjáépülés kezdetén álló csapattal is majdnem elcsípett egy playoff helyett. Ahelyett azonban, hogy bizakodhatna a gárda, nem teljes az öröm, mert a franchise irányítónak kikiáltott Tua Tagovailoa messze alulmúlta az elvárásokat. Az idei holtszezon arról szólhat, hogy minden maradék kényelmet biztosítsanak számára és onnan már tényleg csak a fiatal QB-n múlik, mit hoz ki magából.

Fizetési sapka, potenciális kivágások

A Dolphins kedden kivágta Kyle Van Noyt, amivel szűk 10 millió dollárt szabadíthatna fel a gárda. Én nem szabadultam volna meg feltétlen tőle a csapat helyében tőle, de ezt már mindegy is, hiszen a lépés megtörtént. Van Noy messze nem tartozik a linebacker elitbe, ellenben jó ideje egy megbízható iparos, aki elég sokoldalú a pálya közepén, a jelek szerint viszont ez a közel $10 millió értékesebb volt nála.

A Miami így egész jól áll sapka-ügyileg, hiszen Van Noy kirúgása után a 8. legtöbb pénzzel rendelkezik (közel $32 millió), van némi tér tehát az erősítésre. Ellenben sok a fiatal játékosuk, így csak néhány veterán kontraktusával játszhatnak vagy akár hozhatnak kisebb áldozatokat is, hogy aktívak tudjanak lenni a piacon.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!