Connect with us

Hír

Leonard Williams ismét franchise taget kap

A Giants zsinórban második éve rakja rá a franchise taget a védőfalember Leonard Williamsre – számol be Ian Rapoport. Ő már a harmadik játékos idén, aki egymás után másodjára kapja meg a taget (Justin Simmons és Brandon Scherff után). Williams ezzel idén $19,35 milliót fog keresni garantáltan, már amennyiben nem kap új, hosszú távú szerződést, amin állítólag dolgoznak a felek.

A Giants a 2019-es szezon közben adott érte egy harmadik és egy ötödik körös picket, tehát a 2020-as volt igazból az első éve az új rendszerben. Williams sokáig nem tudott felérni az 1/6-os draftpozíciójához társított elvárásokhoz, tavaly azonban új állomáshelyén robbantott és az egyik legjobb belső védőfalember volt a ligában 11,5 sackjével. Ehhez mérten akár évi $20 milliós szerződést is leakaszthatott volna a piacon – ezt még a Giantstől megkaphatja idén, de az már biztos, hogy nem fog csapatot váltani.

Ez egyébként azt is jelentheti, hogy a Giants másik lejáró szerződésű védőfalembere, Dalvin Tomlinson kimegy a piacra, hiszen kettejüket együtt elég nehéz és költséges lenne megtartani.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!