Connect with us

Hír

Mac Jones lehet a befutó a 49ersnél?

Miután a 49ers három első és egy harmadik körös picket feláldozva megszerezte az 1/3-as draftcetlit, azonnal beindultak a találgatások, hogy kit választ a csapat a Trey Lance-Justin Fields-Mac Jones hármas közül. Több forrás (köztük Shanahan jó barátja, Chris Simms) is arról számolt be, hogy Mac Jones lehet a befutó, és erre erősített most rá Matt Maiocco (NBC Sports) felelevenített riportja is.

Maiocco még decemberben beszélt Shanahannel az irányítókérdésről. A 49ers mestere akkor azt mondta, hogy a korábbiakhoz képest sokkal nyitottabban áll a mobilis irányítókhoz, már amennyiben ez a mobilitás nem megy az anticipation (amikor a QB pontosan tudja, mi fog történni a pályán és már jó előre el tudja indítani a labdát) és a pontosság kárára.

A szakértők többsége Fieldset és Lance-t bőven magasabbra rangsorolja Jonesnál. A PFF-nél például előbbi kettő a harmadik és a 10. legjobb prospect idén, míg utóbbi csak a 33., a TheDraftNetworknél pedig Fields az ötödik, Lance a 25., míg Mac Jones csak a 63. a rangsorban. Ugyanakkor Jones pont abban a két kategóriában egy polccal magasabban van, amit Shanahan preferál, ami elég lehet az előzéshez.

Természetesen mindez még nem jelent semmit: mindössze annyiról van szó, hogy nem lenne annyira nagyon meglepő, ha az 1/3-as cetlivel a sokak szerint 5. legjobb irányító lenne kiválasztva.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!