Connect with us

Hír

Marcus Mariota belement a fizetéscsökkentésbe, marad Las Vegasban

A Raiders megegyezett Marcus Mariotával egy fizetéscsökkenésben így a korábbi 1/2-s irányító marad Las Vegasban, írja Ian Rapoport. Mindezt egy új szerződéssel oldják meg a felek: Mariota eredetileg 10,725 milliós fizetését 3,5 millió dollárra csökkentik, de az irányító további 4,5 millió dollárt kereshet ösztönzőkkel.

Mariota tavaly érkezett a Raidershöz cserének, de elég jó fizetést kapott ahhoz képest. Az idei fizuja 10,25 millió lett volna, ráadásul további 7,5 milliót kereshetett ösztönzőkkel. Emiatt nehéz is volt elcserélni az irányítót, de az új szerződéssel már ennek elvileg nincs akadály (már amennyiben vannak ilyen szándékai a csapatnak).

Ezért is érdekes Mariota részétől, hogy belement a módosításba. Egyrészt rengeteg pénzt veszített, másrészt nincs beleszólása abba, hol játsszon 2021-ben. Amennyiben nem ment volna bele a fizetéscsökkentésbe és a Raiders elküldi, úgy ő választhatta volna meg a csapatát, ráadásul 3,5 milliónál garantáltan többet kapott volna a piacon: Andy Dalton és Ryan Fitzpatrick 10 millióért írt alá, Tyrod Taylor idén 6 millió dollárt keres. Amennyiben meg nem küldik el, akkor fixen megkeres 10 milliót.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!