Connect with us

Hír

Mark Ingram aláírt a Texanshoz, visszaigazolta rúgóját a Falcons és a Bears

A Ravenstől elküldött futó, Mark Ingram aláírt a Houston Texanshoz, állítja több forrás. A szerződés 1 évre 3 millió dollárról szól, a garantált tartalomról egyelőre nincsenek információk. A futó tavaly mindössze 299 yardot és két TD-t szerzett, egészségesen sem tudott bekerülni a csapat rotációjába.

A Falcons visszaigazolta az ERFA rúgó Younghoe Koo-t. Az ERFA tender miatt mindössze pár százezer dollárt kereső játékos tavaly 37 mezőnygólt értékesített, ami a legtöbb volt a ligában és 8/8-as mérlege volt az 50+ yardos rúgásoknál. Az elmúlt két évben 64 FG-kísérletéből 60-at értékesített, vagyis a rúgások 92,3 százalékából mezőnygól lett.

Koo mellett egy másik rúgó is új szerződést kapott, bár Cairo Santos alighanem boldogabb emiatt. A Bears 5 éves, 16 millió dolláros szerződés adott a korábbi draftolatlan játékosnak, aki tavaly 32 kísérletből 30-at értékesített. A szerződés utolsó két éve megszüntethető, így praktikusan ez egy 3 éves, 9 millió dolláros kontraktus, melynek értéke ösztönzőkkel együtt 11 millió dollárra nőhet. Santost 2018 óta ötször vágták ki és négy csapatnál játszott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!