Connect with us

Hír

Matt Stafford: Izgalmas egy győztes csapatban lenni

Matthew Stafford bemutatkozott a Los Angeles-i újságíróknak pénteken, majd adott egy személyes interjút is a Rams hivatalos weboldalának. Beszélt többek között az új tapasztalatairól, hogy szeretné minél előbb és minél hosszabb ideig otthon érezni magát a csapatnál, illetve arról is, hogy mennyire várja már a közös munkát.

“Egyértelműen érdekelt a Rams nyújtotta lehetőség. A csapat nagyon sikeres volt az elmúlt években – egy ilyen gárdánál szerettem volna folytatni a pályafutásomat. Rengeteget jó játékos van itt, az edzői gárda nagyszerű, nagyon izgalmas egy győztes atmoszférában lenni. Soha nem érdekelt, hogy milyen csapatban játszom, mindig is a Super Bowl volt a célom, és bár minden tőlem telhetőt megtettem, korábban nem úgy alakultak a dolgok. Most kaptam egy új esélyt.”

A Rams rostere nem különösebben erősödött az FA során, de tavaly is csendes piacot zárt a csapat és végül mégis a rájátszás második köréig jutott a gárda. Idén Stafforddal talán még messzebbre sikerül jutni.

További csapattal kapcsolatos hír, hogy a Rams 2,5 millió dollárt átvállalt Jared Goff szerződéséből, mielőtt a Lionshöz cserélte volna. Egyúttal kiderült, hogy nem a 3/88-as picket, hanem vagy a 3/101-es, vagy a 3/103-as picket küldi Goff mellé (a 2022-es és 2023-as első kör mellet) a csapat. Amennyiben az utóbbit, akkor a Rams azt a kompenzációs picket áldozta fel Staffordért, amelyet azért kapott, hogy a Lions kinevezte GM-nek Les Snead jobbkezét, az afroamerikai Brad Holmest.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!