Connect with us

Hír

Mi lehet Sam Darnold ára?

Mikor a San Francisco 49ers felcserélt az 1/3-as pickre, azzal kvázi az is egyértelművé vált, hogy a New York Jets is irányítót fog választani a második cetlivel (minden bizonnyal Zach Wilsont). Ez pedig egyben azt is jelenti, hogy Sam Darnold jövője megpecsételődött a Nagy Almában. De vajon ki fogja megszerezni a még mindig csak 23 éves játékost, és mennyiért?

Kimberley A. Martin beszélt három general managerrel, akik elmondták a véleményüket a témában. Ketten azt mondták, hogy egy harmadik kört adnának Darnoldért, egyikük pedig még egy harmadik kör végi picket is kicsit soknak tartana, talán egy kondíciós 3-4. körös picket feladna érte.

Két dolog is nehezíti Darnold elcserélését: egyrészt a mutatott játéka, másrészt a szerződése. Nagyon sokan nagyon tehetségesnek tartják Darnoldot akár a ligában, akár a médiában, de így három év után egyre nehezebb ebben hinni, hiszen a liga egyik legrosszabb QB-ja volt ez idő alatt. Emellett ugyan idén még olcsó lesz, dönteni kell az ötödik éves opciójáról, ami teljesen garantált lenne, amennyiben lehívják. Ezt elég kockázatos lenne megtenni, így pedig csak egy éve lenne egy új szervezetben, új rendszerrel, új társakkal, amikhez nem egyszerű gyorsan hozzászokni, főleg miközben a régi rossz beidegződéseket próbálják kiverni belőled.

A kérők közt talán a Bears és a Washington lehet leginkább, ugyanis nekik nem megoldott az irányítóhelyzetük (hosszú távon) és várhatóan nem is lesz esélyük draftolni az első körben senkit.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!