Connect with us

Prémium cikkek

Mindenki maradt, indulhat a címvédés – Buccaneers FA értékelő

Az FA kitekintőben azt írtam pár hete, hogy a bajnoknak mindig az az elsőszámú feladata, hogy megpróbálja egyben tartani a gárdát. Ez sok esetben nem szokott sikerülni, hiszen a gyűrű megszerzése után a legtöbben a nagy pénzt választják és a csapat sem tudja kigazdálkodni a fizetéseket. A Buccaneers viszont a kivétel a szabály alól, ugyanis szinte egytől egyig sikerült mindenkit megtartani, ráadásul több esetben áron alul. Minden készen áll tehát egy újabb menetelésre. 

Ki akarna innen távozni?

A jelek szerint kvázi senki. Jelen pillanatban két játékost vesztett el biztosan a Buccaneers, ráadásul a negyedik számú safetyről (Andrew Adams) és egy csere támadófalemberről (Joe Haeg) van szó. Nyilvánvalóan egyikük sem nagy veszteség. Emellett jelenleg szabadügynök még az elkapó Antonio Brown, a védőfalember Steve McLendon és a cornerback Ross Cockrell, de ennyi az egész.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!