Connect with us

Hír

Mi a Colts terve a támadófal bal szélén?

Anthony Castonzo januári visszavonulásával óriási lyuk keletkezett a Colts támadófalának bal szélén. Azt gondolhattuk, hogy Chris Ballard prioritásként fogja kezelni ezt a problémát, főleg tudva, hogy Carson Wentznek milyen fontos a kiváló támadófal. Ha úgy nézzük, szerzett két játékost a posztra, tehát mennyiségben rendben van a csapat, ellenben minőségben nagyon nincs: az utóbbi évek két legrosszabb tackle-jét sikerült leigazolni.

Egyrészt a Chargersből Sam Tevi érkezett még egy héttel ezelőtt. A korábbi hatodik körös, jelenleg 26 éves játékos tavaly 14 meccsen kezdett LT-ben, a PFF értékelése alapján a 89 kvalifikáló tackle közül a 82. helyre volt elég a teljesítménye. Nem is kiugróan rossz évről van szó, hiszen az ezt megelőző két évben a 62. és 75. helyen végzett.

Másrészt tegnap jött a hír, hogy Tevi mellett Julién Davenportot is leigazolta a Colts egy évre. A korábbi negyedik körös, jelenleg 26 éves játékos tavaly csak 53 snapen lépett pályára, de 2019-ben a Dolphins színeiben a 86 kvalifikáló játékos közül a 71. helyen végzett a PFF értékelése szerint, 2018-ban a Texans játékosaként pedig 81-ből a 74. lett.

A Colts tehát az NFL egyik legjobb bal oldali tackle-jének a helyére leigazolt a liga legrosszabbjaiból kettőt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!