Connect with us

Prémium cikkek

Nem erre számítottunk – Bears FA értékelő

Nagyon nehéz helyzetben volt a Chicago a szabadügynökpiac előtt. A keret hanyatlóban, az irányító poszt megoldatlan és nem volt sem magas draft pick, sem nagy cap tőke a javuláshoz. Ryan Pace general manager azonban húzott egy váratlant és olyan manőverrel oldotta meg a QB posztot, amire talán senki sem számított. 

Nem lehet egy csapat tevékenységét egyetlen posztra felhúzni, azonban akkora need volt a Bears irányító posztja és olyan sokkoló volt Andy Dalton leigazolása, hogy nehéz nem ezt a központba állítani. Tele volt a média Watson vagy Wilson nevével, sokan agresszív felmenetelt vártak a drafton, de ezen teóriákat nagyon úgy tűnik, hogy egy évre el kell spejzolnunk. Természetesen az irányító poszton kívül is akadnak itt érdekességek, bár hasonlóan nagyot semmi más nem szólt.

Távozók

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!