Connect with us

Hír

Rövidhírek: Hosszabbított frissen szerzett falemberével a Seahawks, futót igazolt a Steelers

A Seahawks nemrég egy ötödik körös pickért megszerezte a guard Gabe Jacksont a Raiderstől, most pedig adott is neki egy hosszabbítást. Ian Rapoport információi szerint 3 évre $22,275 milliót kapott Jackson, amiből $9 millió az aláírási bónusz és további $7 millió garantált szerepel még a sorok közt. Minden bizonnyal az idei cap hitje ezzel csökkent.


A Steelers leigazolta a futó Kalen Ballage-t, aki 2018-ban negyedik körös pick volt, de a Steelers már a negyedik csapata, szóval sokat nem érdemes tőle várni. A pittsburghiek egyébként nem állnak valami jól RB poszton, várhatóan a drafton érkezik ide valaki a korai körökben.


A Bengalsból távozó tackle-re, Bobby Hartra pedig a Bills csapott le egy egy évre szóló szerződés keretében. Hart a liga egyik legrosszabb kezdő tackle-je volt az utóbbi években (épp ezért volt érthetetlen, miért kapott akkora szerződést Cincinnatiben tavaly), a Bills szurkolók szerencséjére Buffalóban csak csere lesz.


Ha már Bengals: a csapat két játékosát is újraigazolta: a védőfalember Mike Danielst egy évre maximum $2,5 millióért, illetve a guard Quinton Spaint egy évre (pontosabb részletek nem ismertek).


Tele vagyunk támadófalember hírekkel, a Vikings visszaigazolta Dakota Doziert – írja Tom Pelissero. Tavaly minden meccsen kezdett, de az amúgy sem túl veretes támadófal gyenge pontja volt.


Végül, de nem utolsó sorban, a Cardinals csereirányítót szerzett Colt McCoy személyében – írja Adam Schefter. McCoyt a Browns draftolta 2010-ben, első két évében 21 meccsen kezdett, azóta összesen kilencszer.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!