Connect with us

Hír

Shelby Harris marad Denverben, pass rushert igazolt a 49ers

Hosszabbított remek belső védőfalemberével a Broncos: Shelby Harris 3 évre 27 millió dollárért ír alá, amelyből 15 millió dollár valamilyen formában garantált. Tekintve, hogy milyen középszerű iDL-ek kaptak évi 8 milliós fizetéseket, a Broncos remek üzletet kötött.

A Jaguars erősítette a speciális egységét: az Eaglestől érkezik egy cseresafety / special teamer Rudy Ford személyében két évre 4,2 millióért.


A linebacker Chris Board egy évre maximum 2,63 millió dollárért marad Baltimore-ban.


A Jets egy évre 7 millió dollárért leigazolta Jarrad Davist. A linebacker iránt nagy volt a kereslet, ugyanis sokak szerint Matt Patricia miatt teljesített rosszul. Most a Jets megpróbálhatja kihozni a benne lévő potenciált.


A Lions kivágta a hasznos csere támadófalember Joe Dahlt, ezzel 2,8 millió dollárt felszabadítva. Majd ezt a pénzt felhasználva visszaigazolta a linebacker Jalen Reeves-Maybint egy évre 2,4 millióért.


A 49ers 2 évre 12 millió dollárért megszerezte Samson Ebukamot. A 25 éves pass rusher az elmúlt két évben összesen 9 sacket szerzett a Ramsben. Emellett a csapat rávette a pass rusher Dee Fordot egy fizetéscsökkentésre.


A Texans egy évre 6 millió dollárért leigazolta a DT Maliek Collinst.


A Steelers megpróbálja egyben tartani a CB-sorát: Cam Sutton két évre 9 millió dollárért marad Pittsburgh-ben.


A Chargers 3 évre marasztalta a CB Michael Davist, a részletek egyelőre nem ismertek. Casey Hayward elküldése után ez indokolt volt.


A Patriotsnak sikerült megegyeznie a védőfalember Deatrich Wise-zal, aki nemcsak futás ellen volt hasznos, de tavaly 2,5 sacket és 11 QB-hitet jegyzett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!