Connect with us

Hír

Super Bowl MVP irányítót igazolt az Eagles

Az Eagles egy évre 3,5 millió dollárért leigazolja Joe Flaccót, írja több forrás is. 2018 óta ez lesz a korábbi Super Bowl MVP irányító negyedik csapata. Flacco ezzel hazatér, ugyanis nagyjából 10-12 perc autóútnyi távolságra nőtt fel a Lincoln Financial Fieldtől.

Flacco 2008-ban 1/18-as volt, a Ravens választotta ki. Egészen 2018-ig volt a csapat játékosa, karrierje első hét szezonjában egyszer sem ért el 8-8-nál rosszabb mérleget Baltimore-ban (72-40-es mérleg), 2012-ben pedig bajnoki címet nyert. A következő négy évben ugyanakkor még a karrierje elején mutatott korrekt játékot sem tudta hozni, majd a sorsa megpecsételődött Lamar Jackson kiválasztásával.

2019-ben a Ravens elcserélte a Broncoshoz, ahol nyolc meccsen kezdett (2-6-os mérleg), míg a tavalyi szezont a Jetsben töltötte (0-4-es mérleg). Ma már nem több, mint egy átlagos csere és Philadelphiában is backup szerepet fog kapni. Az Eaglesnek szüksége volt egy csereirányítóra, az viszont elég furcsa, hogy miért kapott Flacco kétszer akkora fizetést, mint tavaly a Jetstől, ahol borzalmas játékot nyújtott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!