Connect with us

Hír

Támadófalembert és tight endet is szerzett a Seahawks

Russell Wilson most kicsit örülhet, ugyanis a Seahawks az éjszaka folyamán két játékossal is erősítette a támadósort. Egyrészt érkezett a tight end Gerald Everrett a Ramstől egy évre $6 millióért, másrészt a csapat cserélt a guard Gabe Jacksonért a Raidersszel, akiért egy ötödik körös picket adott fel a Hawks – írja Tom Pelissero.

A Raidersnél úgy volt, hogy kivágják Gabe Jacksont, azonban ahogy Rodney Hudsonnál, úgy itt is végül csere lett a dologból, így a vegasiak pár nap alatt három kezdő falemberüket is elcserélték:

  • Trent Brown és egy 2022-es hetedik körös pick ment New Englandbe egy 2022-es ötödik körös pickért cserébe,
  • Rodney Hudson és egy idei hetedik körös pick ment Arizonába egy idei harmadik körös cetliért cserébe,
  • Gabe Jackson ment Seattle-be egy idei ötödik körös cetliért cserébe.

A Seahawksnak így mindössze három draft pickje maradt a 2021-es játékosbörzére (egy második-, egy negyedik- és egy hatodik körös), habár ne lepődjünk meg, ha John Schneider ebből jóval többet kihoz majd hátracserélések után.

Jackson nagy erősítés lesz a Hawks támadófalában, jelen állás szerint $9,35 milliót kereshet majd, de nem lenne meglepő, ha a Seahawks új szerződést adna neki. Úgy néz ki egyébként, hogy a csapatnak van egy guard típusa, hiszen Jackson és a tavaly draftolt Damien Lewis nagyon hasonló játékosnak számít.


A 26 éves Everett a Rams második köröse volt 2017-ben, de nem sikerült hoznia az elvárt szintet: soha nem volt három TD-nél és 425 yardnál többje egy szezonban. A Seahawks négy éven keresztül figyelhették közelről a játékát, talán nekik sikerül kihozni a benne lévő potenciált. A tight end posztra ráfért az erősítés Seattle-ben, a pálya közepén is lesz így célpontja Wilsonnak.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
BEASTMODE
BEASTMODE
2021-03-18 06:02

Na két poszton már van upgrade:D Gabe Jacksonnak kifejezetten örülök, ha érkezne egy pass blockban jó center(tackle úgy se fog), akkor talán sikerült összerakni egy közepes falat.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x