Connect with us

Hír

Tevin Coleman a Jetsben kötött ki, a Saints TE-t igazolt, Marcedes Lewis marad a Packersben

A New York Jets leigazolta a futó Tevin Colemant egy évre maximum $2 millióért – írja Adam Schefter. Mike LaFleur támadókoordinátor jól ismeri, hiszen két éven át dolgozott vele San Franciscóban. Ezzel együtt nyilván jól is ismeri a Shanahan-féle rendszert a running back, így jól illik majd a Jets offense-ébe. Tavaly elég gyatra éve volt, sérülések miatt alig játszott, de amikor pályán volt akkor is összesen 53 yardot sikerült elérnie 28 futásból. A Jets emellett leigazolta a pass rusher Vinny Curryt is egy évre $1,3 millióért.


A Packers újraigazolta a tight end Marcedes Lewist, aki így 16. idényét tölti majd az NFL-ben. A szerződés két évre és maximum $8 millióról szól – számol be Tom Pelissero. Lewis 2018 óta tagja a Packersnek, előtte a Jaguarsban játszott. Tavaly 15 meccsen volt kezdő, 10 elkapásból 107 yardot és 3 TD-t szerzett, de főleg blokkolásai miatt hasznos. A támadósnapek 41 százalékán volt pályán.


A Broncos kedden kivágta a tight end Nick Vannettet, aki most három évre aláírt a New Orleans Saints csapatához – írja Mike Garafolo. A szerződés részleteiről egyelőre nincsenek információink, de mivel a Broncosban $2,68 milliót keresett volna, így várhatóan ennél többet a Saintstől sem visz haza. Vannett a Seahawks harmadik körös választottja volt 2016-ban, majd megfordult a Steelersben és a Broncosban. Tavaly a snapek 34 százalékán volt pályán, 14 elkapásból 95 yardot és egy TD-t ért el, ő is inkább blokkolásban hasznos.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!