Connect with us

Érdekességek

Tom Brady csak akkor játszik nagyon olcsón, ha jövőre is pályára lép

Tom Brady nemrég belement egy szerződéshosszabbításba: a 2021-es szezon végén lejáró szerződését 1 évvel és 25 millió dollárral toldották meg. Ezzel három év alatt (bónuszok nélkül) 75 millió dollárt kereshet, azaz évi 25 millió dollárt, ami a 15. legmagasabb a ligában. Ez azonban csak akkor van így, ha kitölti a szerződését.

Brady idén 25 millió dollárt keresett volna, de a hosszabbítás miatt ebből 23,925 millió dollárt megkapott aláírási bónusz formájában. 2022-ben is 25 millió dollárt keresett volna, ugyanakkor ebből is megkapott 16,075 millió dollárt aláírási bónuszként (gyakorlatban ezt kicsit később kapja meg egyébként, de garantáltan hozzájut). Azaz a tavalyi 25 millió dollár mellé idén keres még 40+1 milliót, ami a bónuszaival kiegészítve két év alatt 69 millió dollárt jelent – ez évi 34,5 millió dollár, ami az 5. legmagasabb átlag a ligában (ami minimum reális a teljesítménye alapján).

Természetesen Brady átlagkeresete azonnal visszaesik a 15. helyre, ha a GOAT a 2021-es szezon után a folytatás mellett dönt, habár ebben az esetben is valószínűsíthető egy hosszabbítás a sapka menedzselése szempontjából. Amennyiben visszavonul, akkor azt úgy teszi, hogy a statisztikái és a gyűrűi számán túl a bankszámláját is szépen gyarapította.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!