Connect with us

Hír

TRADE: A Patriots tackle-je Houstonba költözik!

A Texans belejött a csereberélésbe, Benardrick McKinney Shaq Lawsonra váltása mellett egy újabb trade-et is nyélbe ütött az új general manager, Nick Caserio (aki épp New Englandből távozott Houstonba). Jim McBride (Boston Globe) információi szerint ugyanis a Texans megszerezte a Patriotstól a tackle Marcus Cannont, a csapatok pedig megcserélik a 4., az 5., és a 6. körös pickjeiket is. Ez körönként nagyjából 10 helyes mozgást jelent (hacsak nem kompenzációs pickekről van szó, akkor nagyobb lenne a felmozgás a Patriots részéről).

A Patriots ezzel $7 milliót spórol a fizetési sapkában, ráadásul Trent Brown érkezése miatt egyébként is létszámfelettivé vált Cannon, aki a koronavírus miatt önszántából kihagyta a 2020-as szezont. A következő két évben szűk $5 milliót fog keresni jelenlegi szerződésével a falember, aki akár be is mozoghat guardba, ha Tytus Howardot akarják RT-ben tartani.

9 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2021-03-14 14:14

Okos… Egyre inkább értem Watsont.

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
2021-03-14 14:18

Ez így egy A+ a Patstől, és B- a Houstontól szerintem.
Ok a Houston nem bukott picket darabra, tehát ez dícsérendő, de szerintem drága volt, pláne úgy, hogy a Pats lehet hogy ki is vágta volna, és úgy ingyen is el lehetett volna csípni.

csak ezt ne
csak ezt ne
2021-03-14 14:23

Voltak jó évei nálunk, de a 2015/16-os denveri konferencia döntőt azért nem felejtettük el. Most aztán jó helyre került. Nem lepődnék meg nagyon egy korai sérülést követő visszavonuláson sem.

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  csak ezt ne
2021-03-14 15:40

Az a konferencia döntő Stork bólogatásán ment el, Cannon gyenge teljesítménye annak a következménye volt sajnos

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  Vicgeordie
2021-03-14 15:54

Stork azzal a bólogatással ugrasztotta be a Seahawks védelmet a Butlet INT után, amikor a 1 yard-ról kellett indítani :)

csak ezt ne
csak ezt ne
Reply to  Vicgeordie
2021-03-15 03:32

Ez a bevett szentencia, van is benne valami, de nem a teljes kép. Cannon borzalmas teljesítményét ez nem mentette ezen a rendkívül fontos meccsen. Előre tudták, hogy ez lesz az egyik kulcs a meccsen, az nyilván nem segítette, hogy a bólogatásból tudták az ütemet a Broncos klasszisai, de ez nem elég indok arra, hogy nagyjából nulla ellenállást bírt kifejteni az O fal. Óriási szerencsénk volt, hogy nem sérült meg TB súlyosan, Cannon pedig elég szánalmasan nézett ki azon a meccsen.

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  csak ezt ne
2021-03-14 16:39

Szerintem meg az első td utáni kihagyott xp-n ment el az a meccs. Esetleg a mindenáron szerezzünk TD-t, nem baj, hogy még bőven van a meccsből. Két rossz 4th down volt field goal távolságon belül az utsó 10 percben… (Igaz ahhoz annak kellett volna adni a lasztit, aki kihagyta az extrát)
Mindenesetre ott minden szar volt azon a meccsen, a védelmet kivéve.

csak ezt ne
csak ezt ne
Reply to  Hurrá Torpedó
2021-03-15 03:19

Volt pár hiba azon a meccsen de a döntő faktor az volt, hogy a Denver passzsiettetés szétkapta a mi O falunkat. Cannont verték meg a legtöbbször Von Millerék. Konkrétan 20-szor ütötték meg TB-t, többször mint bármely QB-t bármely meccsen a 2015-ös idényben. Az TB keménységét is mutatja, hogy ilyen körülmények között is majdnem képes volt kiharcolni a hosszabítást.

Emlékszem a Pats.hu-n mindenki Cannon fejét követelte. Mondjuk az O fal edzőt ki is rúgta BB ez után a meccs után és visszajött Scar a nyugdíjból.

ahanem
ahanem
2021-03-14 14:40

mehetett volna disón ellenértékként

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x