Connect with us

Hír

TRADE: A Patriots visszaszerzi Trent Brownt!

A Patriots két évvel ezelőtt elengedte a szabadügynökpiacon Trent Brownt, aki négy évre $66 millióért írt alá a Raidershöz. A tackle most visszamegy New Englandbe, ugyanis a két csapat cserét hajtott végre Brown játékjogáért – írja Ian Rapoport. Az ellenérték: a Patriots egy 2022-es ötödik körös picket ad a Raidersnek, és Brown mellé visszakap egy 2022-es hetedik körös picket.

Brownnak még két év volt hátra a szerződéséből, azonban most belement egy módosításba, így jövőre ismét szabadügynök lesz (és várhatóan kevesebbet fog keresni, mint eddig). A 27 éves tackle-nek a Patriotsnál volt karrierje legjobb éve 2018-ban (ez volt az egyetlen szezonja New Englandben), miután a 49erstől csere útján Belichickék kezei alá került.

A Raidersnél Brown tavaly csak öt meccsen játszott, kétszer is volt COVID-IR-en, illetve egy meccs előtti infúzió miatt levegő került a vérébe, így kórházba kellett szállítani és több hét kihagyásra kényszerült. Vegasban a jelek szerint nem voltak megelégedve vele, Mike Mayock general manager kritizálta azt, hogy nem tudott a pályán lenni eleget. A Raiderstől így három kezdő támadófalember is távozik egy hét alatt (Gabe Jackson és Richie Incognito a kivágás sorsára jutott).

A Patriotsnál várhatóan Brown lesz a bal oldali tackle, a korábbi első körös Isaiah Wynn pedig bemozog guardba a minden bizonnyal távozó Jue Thuney helyére.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!