Connect with us

Hír

TRADE: Egy marék szotyiért adta el a Titans tavalyi első körös játékosát

A Titans tavaly az első kör 29. pickjével választotta ki a jobb oldali tackle Isaiah Wilsont, egy rendkívül csalódást keltő újonc év után pedig máris továbbpasszolta a Dolphinsnak. A Tennessee küld mellé egy 2022-es hetedik körös picket, és kap ezért a csomagért egy idei hetedik körös picket a Miamitól – írja Ian Rapoport.

A Titans tehát mindössze 10 hónap után feladja a projektet, a 22 éves játékos új környezetben próbálhat rátalálni a helyes útra, a Dolphins pedig kockázat nélkül szerzett egy tehetséges játékost – aki láthatóan nem épp a legélesebb kés a fiókban.

Wilson mindössze 4 snapet játszott újoncként (egyet a speciális egységben, hármat térdelésnél a támadósorban), de azért bőven történtek vele dolgok: kétszer volt a COVID-IR listán, belógott a komoly látogató-mentes szabállyal rendelkező Tennessee State egyik bulijára, ezen felül befolyásolt állapotban való vezetéssel kapták el, miután összetörte az autóját (és nem mellesleg épp karanténban kellett volna lennie), aztán a csapat házon belül eltiltotta, mert megszegte a belső szabályokat, a szezont pedig az NFI (Non-Football Injury) listán fejezte be.

Érdekesség, hogy Brian Flores, a Dolphins főedzője ugyanabban a gimnáziumba járt (nyilván jóval korábban), mint Wilson.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2021-03-09 03:26

Magyarán nem a futballtudásával van gond, hanem a fejével. Egy pszichológus olcsóbb lett volna…

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2021-03-09 03:35

Ha meg nettó síkbarom, akkor ezt hogy nem szúrták ki a draft előtt? Csak volt egy interjú egy első körössel. Úgy tűnik rosszul kezelte a Nashville-i csillogást. Mindegy Miami majd biztosan jobb lesz neki.

Kopi3.14
Kopi3.14
2021-03-09 03:57

Texans trade két első körös cetliért?

euskadi68
euskadi68
2021-03-09 08:25

Hiányposztra érkezik, kvázi ingyen.
A pszichológusnak biztos sok dolga lesz vele, de ha sikerül átmosni az agyát, akkor mindenki nyer. :)

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x