Connect with us

Hír

Újraigazolja Carlos Dunlapet a Seahawks

Pár hete a Seahawks kivágta a tavaly megszerzett pass rusher Carlos Dunlapet, hogy $14 milliót spóroljon a fizetési sapkában. A csapat és a játékos most viszont megállapodott egy új szerződésről, ami két év alatt $16,6 milliót hozhat majd Dunlap konyhájára, amiből $8,5 millió garantált – jelentette be a játékos ügynöke, Drew Rosenhaus.

A 32 éves játékos messze a legjobb pass rushere volt tavaly a Seahawksnak, pedig csak szezon közben érkezett csere formájában a Bengalstól, ahol egész addigi karrierjét töltötte. Nyolc meccs alatt 5 sacket szerzett és 31 nyomást generált Seattle-ben. Dunlap a frissen igazolt Kerry Hyderrel alkothat majd edge párost idén.

A Seahawksnak egyébként ahhoz, hogy visszaigazolja Dunlapet, pénzt kell felszabadítania. Ezt megtehették volna Russell Wilson szerződésének átalakításával is, de a jelek szerint ehhez nem akartak hozzányúlni és elkötelezni magukat mellette, így inkább úgy döntöttek, hogy a belső védőfalember Jarran Reedtől szabadulnak meg. Ha nem sikerül ma elcserélni, akkor kivágják. A játékos már el is búcsúzott Twitteren a szurkolóktól.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x