Connect with us

Prémium cikkek

Védelmi vérfrissítés – Cowboys FA-kitekintő

Meghatározó offseason előtt áll a Dallas Cowboys, hiszen több téren is fontos kérdéseket kell megválaszolnia a front office-nak úgy, hogy a lehetőségeik korlátozottak. Prescott visszahozása egyértelmű cél, legyen az egy franchise tag vagy éppen egy (közép)hosszútávú szerződés útján, mellette viszont a védelmi gondokra is megoldást kell találnia a vezetésnek. Dan Quinnel komoly újjáépülés fogja kezdetét venni, hogy a csapat végre elérhesse azokat a magasságokat, melyekről oly’ rég óta álmodoznak. A mozgástér viszont szűkös, fel van adva a feladat Joneséknak.

Pénzügyi lehetőségek

A csapat alapvetően nem érkezett a legrosszabb pénzügyi helyzettel a 2021-re, de fontos figyelembe venni, hogy mennyi és milyen minőségű szabadügynökeik vannak a piac nyitása előtt. A közel $19 milliós cap space a liga többi csapatához mérten nem egy rossz szám, de csak ha Prescott példáját ragadjuk ki, akkor láthatjuk, hogy a pénzügyi erőforrások nem elegendők. Ahhoz, hogy a csapat több mozgástérhez tudjon jutni, alternatív megoldásokra van szükség, hogy helyet szabadítsanak fel a plafon alatt.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!