Connect with us

Hír

A Browns kivágta Sheldon Richardsont

A Cleveland Browns a korábbi első körös Jadeveon Clowney leigazolása után most elküldött egy egykori első körös játékost: a DT Sheldon Richardson került lapátra, jelentette be a csapat. A lépéssel 11 millió dollárt spórolt a gárda.

A 30 éves Richardson 2013-ban 1/13-as volt, elsőévesként rögtön elnyerte az év újonc védője címét, pályafutása elején a liga legjobb belső védőfalemberei közé tartozott. A Jets le is hívta az ötödik éves opcióját, de végül csak négy évig volt a csapat játékosa, 2017-ben elcserélték egy második körös pickért Seattle-be.

A Seahawksban sem játszott rosszul, de nem tudott megragadni a csapatban. 2018-ban már a Vikings játékosa volt, majd egy évvel később a Browns igazolta le három évre 36 millió dollárért. Eddigi karrierje során 31 sacket, 14 leütött passzt, 10 kiharcolt fumble-t és egy INT-t szerzett, tavaly 51 nyomásgyakorlás mellett 4,5 sackje volt.

10+ millió dollárt már nem ér, de így is jó piaca lehet, 6-8 millió dollárért több csapatnak is jó fogás lenne. A Browns így viszont már nem áll olyan jól a belső védőfalban, hiszen jelenleg a tavaly igazolt majd opt outoló Andrew Billings, a tavalyi harmadik körös Jordan Elliott, illetve az idén igazolt Malik Jackson és Sheldon Day vannak a poszton. Elférne ide még egy minőségi játékos, a drafton viszont a legtöbb szakértő szerint csak egy ilyet találni, Christian Barmore-t, aki viszont lehet, hogy nem lesz már elérhető 1/26-ra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!