Connect with us

Hír

A Buccaneers lehívja Vita Vea opcióját

A következő hetekben kell a csapatoknak lehívniuk a 2018-as draft class első körben kiválasztott játékosainak az ötödik éves opcióját, ami a 2022-es szezonra vonatkozik majd. Az idei évtől ráadásul komolyabb döntésnek számít ez, hiszen a lehívás pillanatában nem csak sérülés esetére lesz garantált ez az összeg, hanem minden szempontból garantált lesz – ez azt jelenti, hogy nem lehet majd kivágni a játékosokat.

Ezekről május 3-ig dönthetnek a csapatok, azonban a Buccaneersnél már most bejelentette a general manager Jason Licht, hogy le fogják hívni a kiváló nose tackle, Vita Vea ötödik éves opcióját, akit a 12. választási joggal húztak ki a 2018-as játékosbörzén. Vea így 2022-ben $7,638 milliót fog majd keresni.

Vea három év alatt posztja egyik legjobbjává nőtte ki magát, 157 kilósan nem csak futás ellen kiváló, hanem passzsiettetésben is, ami elég különlegessé teszi. Tavaly csak 5 meccsen lépett pályára az alapszakaszban, de a konferenciadöntőre és a Super Bowlra visszatért, és óriási lökést adott a védőfalnak.

Eddigi karrierje során 7,5 sack, 106 nyomásgyakorlás és 44 run stop fűződik a nevéhez.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!