Connect with us

Hír

A Cardinalsnál kötött ki James Conner

James Conner tegnap a Cardinalsnál volt látogatóban, és úgy döntött, ott is marad. Persze ehhez kellett az is, hogy az arizonai csapat ajánlatot tegyen, de Jay Glazer információi szerint a felek megegyeztek egy egyéves szerződésben. Ennek részleteiről egyelőre nincsenek információk.

Conner 2017-ben már ráktúlélőként került a ligába, és miután a pittsburghi egyetemen játszott, a helyi Steelers csapott le rá a harmadik körben. Második évében megkapta a kezdő posztot és nem eresztette el, hiszen 13 meccs alatt a földön 973-, a levegőben 497 yardig jutott összesen 13 TD társaságában. Ezt a teljesítményt azonban azóta sem tudta megismételni, elkapásokkal konkrétan két év alatt nem szerzett ennyit, de futásoknál tavaly azért a 721 yard annyira nem mutat olyan rosszul.

A Cardinalsnak szüksége volt egy running backre, miután Kenyan Drake távozott a csapattól a piacon. Conner így Chase Edmondsszal osztozhat majd elsősorban a labdacipeléseken, már amennyiben nem draftol a Cards valakit két hét múlva.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!