Connect with us

Hír

A Chiefs egyelőre nem ad új szerződést Brownnak

A Kansas City Chiefs tegnap megszerezte a Baltimore Ravenstől Orlando Brownt. A tackle újonc szerződése utolsó évébe lépett, azonban a Főnökök nem hosszabbítottak vele rögtön, nem képezte a csere részét egy új kontraktus – írja Mike Garafolo.

A csapat tehát kivár és engedi, hogy Brown kitöltse jelenlegi szerződését, amivel $3,384 milliót kereshet idén. Az biztos, hogy a Chiefs nem azért adott fel ennyi drafttőkét, hogy egy évre kölcsönözze a tackle szolgálatait, ez viszont azt jelenti, hogy Brownnak rendkívül jó lesz az alkupozíciója jövőre a tárgyalások során. A Chiefs persze jövőre tehet még rá egy franchise taget, amivel valamivel piaci ára alatt megtarthatja még egy évre, azonban legkésőbb 2023 tavaszán meg kell majd fizetni a játékost, amivel akár a valaha volt legjobban fizetett tackle is lehet.

A Texans is így járt Laremy Tunsillal, a trade után nem hosszabbítottak vele egyből, ami oda vezetett, hogy később rekordszerződést kellett neki adni: 3 év, $66 millió, amiből $57,85 millió valamilyen formában garantált. A jelenlegi legjobban fizetett tackle egyébként Trent Williams és David Bakhtiari évi $23 milliós fizetéssel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!