Connect with us

Hír

A csapatok elkezdték hívogatni a Cowboyst az 1/10-es pick miatt

A Cowboysé jelenleg az 1/10-es pick és Jerry Jonesék állítólag nagyon szeretik a tight end Kyle Pittset. A class egyik legjobb prospectje ugyanakkor jó eséllyel csak egy felcsere esetén lehet elérhető, így nem kizárt, hogy a csapat végül inkább hátra cserél – legalábbis már érkezett pár hívás az 1/10-es pickkel kapcsolatban.

“Már beérkezett pár telefonhívás az 1/10-es cetli miatt. Úgy gondolom, ahogy közeledik a draft, úgy fog nőni a hívások száma és jönnek a kérdések, hogy ez mivel járna, mibe kerülne stb. Tehát neked is el kell kezdened felkészülni a helyzetre”

– mondta a csapat alelnöke, Stephen Jones.

A Cowboys pickjére akkor lehet a legnagyobb az érdeklődés, ha a top 5 irányítóból valaki még bent lenne. Ebben az esetben a Patriots lehet az egyik legaktívabb kérő az 1/15-ös pickkel, de az 1/19-es Washington és az 1/20-as Bears sincs kizárva, ideális esetben akár egy extra első körös pick is benne lehet a pakliban. Egy hátracsere esetén például célpont lehet Christian Barmore védőfalember, állítólag szeretik őt Dallasban és nagy hiányposztra is jönne. A helyükön leginkább cornerbacket mockolnak a szakértők, Patrick Surtaint vagy Jaycee Hornt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!