Connect with us

Hír

A Dolphins kifizette Ereck Flowers fizetésének nagy részét, mielőtt elcserélte

A tavalyi piac egyik legérthetetlenebb igazolása volt, amikor a Dolphins három évre 30 millió dollárért leigazolta a korábbi 1/10-es bust OT Ereck Flowerst. Ezt a csapatnál is belátták, így egy hetedik körös helycseréért a Dolphins eladta a támadófalembert a Washingtonnak, de Adam Schefter információi szerint még ki is fizették.

Az eredeti szerződés értelmében Flowers idei 9 millió dolláros fizetése teljesen garantált volt. Ezt egy cserével megspórolhatta volna a csapat, ugyanakkor ilyen feltételek mellett a vevő nem járt volna különösebben jól. Így a Dolphins átalakított 6 millió dollárt aláírási bónusszá, vagyis 2 millió dollár (a még hátralévő aláírási bónusz) helyett 8 millió dollárnyi halott pénz keletkezett a játékos után. Emiatt mindössze 2 milliót spórolt a csapat, ellenben a Washington jól járt, Flowers 3 millió dollárért korrekt értéket képvisel.

A Dolphins már három tavalyi nagyobb igazolásáról is lemondott:

  • Flowers (3 év $30 millió) – elcserélve
  • Shaq Lawson, Edge (3 év $30 millió) – elcserélve
  • Kyle Van Noy, LB (4 év $51 millió) – kivágva

Ugyanakkor elég jó struktúrájú szerződést kötöttek, így relatíve kevés, 14,5 millió dollárnyi halott pénz keletkezett a három játékos után.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!